Bölümümüz'e MÜDEK Değerlendirme Kurulu Ziyareti
25.12.2012

Atılım Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü tarafından yürütülmekte olan "İnşaat Mühendisliği Lisans Programı"nın akreditasyonu için Bölümümüz, Temmuz 2012'de "Özdeğerlendirme Raporu" hazırlayarak Mühendislik Eğitim Programları Değerlendirme ve Akreditasyon Derneği'ne (MÜDEK) başvurmuştur. Bu kapsamda Bölümümüz, MÜDEK Değerlendirme Kurulu tarafından 23-25 Aralık 2012 tarihleri arasında ziyaret edilmiştir. Ziyaret sırasında MÜDEK Değerlendirme Kurulu, Rektörümüz, Rektör Yardımcılarımız, Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız, İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanımız, Başkan Yardımcımız, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimiz, İdari ve Teknik Personelimiz, Öğrencilerimiz, Mezunlarımız, Endüstri Danışma Kurulu Üyemiz ve Bölümümüz'ün servis derslerini aldığı diğer bölümlerin öğretim üyeleri ile görüşmelerde bulunmuştur.