Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Doktor Öğretim Görevlisi İlanı Ön Değerlendirme Sonucu
12.09.2022

T.C.

ATILIM ÜNİVERSİTESİ

SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

ÇOCUK GELİŞİMİ BÖLÜMÜ

DOKTOR ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLANI

ÖN DEĞERLENDİRME SONUCU

12.09.2022

04.08.2022 tarihinde ilan edilen Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Doktor Öğretim Görevlisi kadrosuna başvuran adaylardan “Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik” uyarınca ön değerlendirmeleri yapılarak sınava girmeye hak kazanan adayın listesi aşağıda verilmiştir.

Sınav Tarihi: 15.09.2022

Sınav Saati: 10.00

Sınav Yeri: Atılım Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi 3. Kat

Sıra No

Adı

Soyadı

Y. DİL

PUANI

SONUÇ

S***** İ*****

Sınava girmeye hak kazandı.

(Doktorasını yaptığı için ALES puanı gerekmemektedir).

JÜRİ ÜYELERİ

Dr. Öğretim Üyesi D. Melek ER, Dr. Öğretim Üyesi Özlem ERSOY, Doç.  Dr. Handan BOZTEPE