Atılım Üniversitesi öğrencileri, IBM Yazılım Akademisi 2010 Ödülleri'nde Jüri Özel Ödülü aldı.
11.03.2011

Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimizden Satiye ALBAKIR ve Yazılım Mühendisliği öğrencilerimizden Murat ÇATAL'dan oluşan SaMur ekibi, IBM Yazılım Akademisi 2010 yarışmasında, en iyi iki dereceden biri olan Jüri Özel Ödülü'nü kazandı. Proje danışmanlığı Öğretim Görevlisi Aylin AKÇA OKAN tarafından yapılan SaMur, 8 ay boyunca sürdükleri yoğun çalışmalar sonucunda, Akıllı Şehir projeleri ile 28 üniversite, 128 ekip ve 400 katılımcı arasında ilk sıralara yerleştiler.

Ekip üyeleri, 29 Mayıs 2010'da İstanbul IBM'de yapılan final sunumlarını takiben, 31 Mayıs 2010 tarihinde düzenlenen ödül töreni ile ödüllerini IBM Türkiye genel müdürü Michel Charouk'tan aldılar.