Nurol Teknoloji "innovatioNTogether" Program Çağrısı
29.09.2022

“Bilim, teknoloji, inovasyon… Bunlarla ilgili hayallerin varsa sana heyecan verici bir haberimiz var!

Dinamik fikirleri ile ilerleyeceğimiz, düşünceleri ile gelişeceğimiz, fikir ve projeleri ile geleceğe yön vereceğimiz, hayal gücü yüksek, yeniliğe yön veren, “innovatioNTogether” diyeceğimiz yaratıcı arkadaşlarımızı projelerle dolu “innovatioNTogether” programımıza davet ediyoruz!

30 saniyede kendini tanıttığın, inovasyonun senin için ne demek olduğunu tek cümle ile anlattığın videonu bu linke tıklayarak "https://forms.gle/C2hQLQm3nigiYBK97" gönder. Başvurunu yap bu programın bir parçası olma fırsatını yakala!

Başvuru Kriterleri;

·       Üniversite öğrencisi veya yeni mezun,

·       Yeniliklere ve gelişime açık,

·       Analitik ve problem çözme yetkinliğine sahip,

·       Ekip çalışmasına yatkın ve güçlü iletişim yeteneğine sahip,

·       İlgili projelerde görev alabilecek,

·       Tüm fonksiyonlara destek verebilecek,

sen isen bu ekibe katılarak;

·       Türkiye'nin her yerinden uzaktan destek olabileceğin bir topluluğun parçası olabilir,

·       Faydalı içerikler üreterek kendini geliştirebilir,

·       Ekiple beraber çalışma, yabancı dil gibi birçok yeteneğini geliştirebilir,

·       Özgeçmişinde yer verebileceğin harika bir deneyim kazanabilirsin.

*Programa kabul edilenlerden ayda en az 12 saatlik destek beklenmekte olup, katılımcılara buna göre ücret ödemesi yapılacaktır.”