Real Taste of Internship nedir?

President, Galbani ve Parmalat gibi global markaları ile dünyanın en büyük süt ve süt ürünleri üreticisi haline gelen Grup Lactalis bünyesinde yer alan Ak Gıda’nın 3 aylık yaz staj programıdır.

Kimler bu deneyimi yaşayabilir?

Yaz döneminde 3 ay boyunca stajına devam edebilecek halihazırda 3., 4. sınıfta okumakta olan üniversite öğrencileri (4. Sınıflar için mezuniyeti 2023 olan), yeni mezunlar ve yüksek lisans 1. ve 2. sınıf öğrencileri bu deneyimi yaşayabilirler.

Son başvuru tarihi nedir?

15 Mart 2023

Nasıl bir ekip arkadaşı arıyoruz?

- 3 aylık proje yönetiminin bir parçası olmaya istekli, - İyi derecede İngilizce bilen, - Güçlü iletişim, planlama ve organizasyon becerilerine sahip, - Çalışkan, takım oyuncusu ve glokal bir ortamda öğrenmeye istekli, - İletişimi güçlü yeteneklerin başvurularını bekliyoruz.

RTOI “Mixture” ile hangi imkanı sağlıyor?

“Mixture”, pozisyonun doğası ve gereklilikleri çerçevesinde uygun bulunan roller için uzaktan çalışılmasına olanak sağlayan yeni bir çalışma modelidir.

RTOI programı konaklama konusunda destek oluyor mu?

Evet, bu programda staj yapılan lokasyonda konaklama imkanı olmayan stajyerlerimiz için konaklamayı biz organize ediyoruz.

Başvurmak ve ayrıntılı bilgiye ulaşmak isteyen öğrencilerimiz için ilan linki aşağıda yer almaktadır.