Türkiye İş Bankası MasterClass Dijital Gelişim Programına Başvurular Devam Ediyor!
24.03.2023

İş hayatının kalbinin attığı sektörde online bir gelişim fırsatı ve İş Bankası çalışanları ile birlikte proje deneyimi edinme imkanı sunan MasterClass Dijital Gelişim Programı, iş hayatı ile tanışman için seni bekliyor.

İş hayatının kalbinin attığı sektörde gerçek bir iş deneyimi sunan MasterClass Dijital Gelişim Programı, kariyerine sağlam bir ilk adım atmanı sağlar. Program sana İş Bankası'nı daha yakından tanıma şansı verir.  Türkiye'nin Bankacılık Okulu'nda tercihine göre 20 ya da 30 iş günü boyunca, profesyonellerden oluşan ekiplerle çalışarak, sana en uygun alanda zorlu projeleri üstlenmek için eşsiz bir fırsat yakalayabilirsin.

Seni çalışma hayatına en iyi şekilde hazırlayacak ve gelişimine katkı sunacak MasterClass Dijital Gelişim Programı’na hemen başvur.

Yeteneklerden beklenenler:

​- TC vatandaşı olmak,

- 20-25 yaş aralığında olmak,

- Genel Müdürlük programı için Endüstri Mühendisliği, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Hukuk, İktisat, İşletme, Kamu Yönetimi, Maliye, Matematik, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Uluslararası İlişkiler ve Uluslararası Ticaret ve Lojistik bölümlerinden birinde okuyor olmak,

- Bilgi Teknolojileri programı için mühendislik, matematik, bilişim alanlarındaki bölümlerde okuyor olmak.

- Lisans 3. ya da 4. sınıf öğrencisi olmak,

- 4. Sınıf öğrencileri için 1 Ekim 2023’den önce mezun olmamak,

- İyi seviyede İngilizce bilmek.

Son Başvuru Tarihi: 10 Nisan

Değerlendirme Dönemi: 10 Nisan- 24 Haziran

Program Dönemi: 3 Temmuz - 28 Temmuz ya da 3 Temmuz - 11 Ağustos

Başvuru yapmak ve detaylı bilgi için: https://toptalent.co/turkiye-is-bankasi-masterclass-dijital-gelisim-programi