"Back to School: Campus Vision" etkinliği ile kampüse 'Merhaba' demek ister misin?
31.08.2023

Yeni bir dönem başlarken geleceğinizi şekillendirecek ilk adımları atmaya hazır mısınız? Ücretsiz ve sertifikalı "Back to School" etkinliği, kariyerinizde fark yaratmanız için kapılarını aralıyor! Her sektörden önde gelen firmaların yöneticileriyle buluşacağınız bu unutulmaz etkinliğe sizi davet ediyoruz.

🗓️ Tarih: 27-28 Eylül
⏰ Saat: 10.00
📍 Online Etkinlik

Yetenek Avı: Etkinliğimizde, firmaların yetenek arayışlarına katılma fırsatı da bulacaksınız. CV'nizi paylaşarak firmaların dikkatini çekebilir ve potansiyel iş fırsatlarına kapı açabilirsiniz.

💡 Geleceğe Birlikte Yürüyelim:
Back to School Etkinliği, geleceğin liderlerini ve iş dünyasının öncülerini bir araya getirme fırsatı sunuyor. Unutulmaz bağlantılar kurup ilham alabilmeniz için gerekli olan bilgi ve kaynaklara erişim sağlayabileceksiniz.

Eğer siz de kariyerinizde fark yaratmak istiyor, iş dünyasının öncülerinden öğrenmek ve ağınızı genişletmek istiyorsanız, BIO'daki linkten ücretsiz olarak başvurmayı unutmayın.

Katılım ücretsizdir, ancak kontenjan sınırlıdır. Acele edin ve bu harika etkinlikte siz de hemen yerini ayırın.

Kayıtlar; https://etkinlik.ogrencikariyeri.com üzerinden alınacaktır.