Uzun Dönem Yazılım Geliştirme Staj Programına Katılmak İster Misin?
06.09.2023

ODTÜ Teknokent bünyesinde faaliyet gösteren, Ankara ve Mersin Şehir Hastaneleri başta olmak üzere Türkiye’nin farklı noktalarında yürütmekte olduğumuz Servis, Teknik, Klinik ve Güvenlik iş kollarında teknoloji uygulamaları ve iş modellerine uygun sinerjileriyle hizmet sunan Infera Teknoloji, “Yazılım Geliştirme Staj Programı”yla yeni yeteneklerini aramaktadır.

Genel Nitelikler:

• Lisans 3. sınıfı tamamlayıp 4. sınıfa geçtiysen,

• Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği Bölümlerinde okuyorsan,

• Haftanın en az 3 günü tam zamanlı olarak ofise gelebilirsen,

• Analitik düşünce yapısına sahip, planlama ve problem çözme yeteneğin gelişmişse,

• Sonuç odaklı çalışan ve sorumluluk alabilen biriysen,

• Takım çalışmasına yatkın, insan ilişkileri kuvvetli ve iletişime açığım diyorsan başvuru yapmak için doğru yerdesin.

Şirket içi projelerin analiz, dokümantasyon, planlama ve testlerinde bizlere yardımcı olacak, gerektiği durumlarda iç müşteri ve geliştirme ekipleri ile iletişimde olacak takım arkadaşları arıyoruz.

**Uluslararası öğrenciler de programa başvuru sağlayabilir.

Başvuru için: ik@inferatech.com.tr