İşveren markası stratejilerinin belirlenmesi, genç yetenek kazanımı, üniversite öğrencilerine yönelik pazarlama faaliyetleri ve kampüs etkinlikleri konusunda firmalara destek veren lider Gençlik İletişim Ajansı olan BadiWorks tarafından gerçekleştirilecek olan mühendislik zirvesi Engineers Summit 23-24 Kasım tarihinde sizleri bekliyor!

Kimler Katılabilir?

Tüm mühendislik alanlarına yönelik planlanmış ve geleceğini kurumsal firmalarda şekillendirmek isteyen mühendislerin zirvesine, sektöre ilgi duyan herkes katılım sağlayabilir.

Etkinlik Size Neler Kazandıracak?

Deneyim:

Sektöründe öncü firmalarda alanında uzman kişilerin deneyimlerini dinleyip aklınızdaki tüm sorulara cevap bulabileceksin.

Network:

Gelecekte bu sektörlerde yer almak istiyorsan alanında en iyi şirketlerden taktikler alacak ve kendi kariyer yolculuğuna yatırım yapacaksın.

Gelişim:

İlgi duyduğun alanlardaki konular hakkında kariyerini şekillendirebilecek ve bu alandaki profesyoneller ile bir araya gelme fırsatı yakalayacaksın.

Katılım Sertifikası:

Etkinliğe katılım gösteren öğrenciler katılım sertifikası almaya hak kazanacaklardır. 

23 Kasım tarihinde Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nde gerçekleşecek olan etkinliğimize fiziki katılımlar kontenjanla sınırlıdır. Bu eşsiz etkinlikte yerinizi almak için aşağıdaki linke tıklayarak başvuru yapabilirsiniz.

- Etkinlik sertifikalıdır.

https://etkinlik.ogrencikariyeri.com/#register