Mühendislik Liderleriyle Buluşmaya Hazır Mısın?
27.11.2023

Youthall'un 5-6-7 Aralık'ta online 8 Aralık’ta Kolektif House Maslak'ta gerçekleştireceği, Engineering Career Summit ile Geleceğin Mühendislerini iş dünyasının kapılarını eğlenceli ve kolay yoldan açabilmeleri için bugünün Liderleri ile seni buluşturuyor.

Türkiye'nin öncü şirketlerinden mühendislik yöneticilerinin katılacağı oturumlarda mühendislik kariyerinde merak ettiğin detayları öğreneceğin, yöneticilerin bilgi birikimleri ile çeşitli bilgiler edineceğin, motivasyon ve ilham dolu bir gün geçirme fırsatını kaçırmamak için hemen başvur!

Kimler Başvurabilir?

• Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği gibi mühendislik bölümlerinde öğrenimine devam eden lisans & yüksek lisans öğrencileri ve yeni mezunlar başvurabilir.
  • Hem eğitim alabileceği hem eğlenebileceği bir deneyim yaşamak isteyen herkesin başvurularını bekliyoruz!

Etkinlik sonunda çekiliş ile katılımcıları çeşitli hediyeler bekliyor.

Etkinlik Tarihi:

5-6-7 Aralık 2023 / 11:00 - 16:50

8 Aralık 2023 / 09:30 - 17:45

Son Başvuru Tarihi:

4 Aralık 2023 / 23:59

Etkinlik ücretsiz ve e-sertifikalıdır.

Etkinlik program detaylarını öğrenmek ve başvuru yapabilmek için tıklayınız.