Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi "Yetenek Kapısı" Platformu
04.05.2020

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla bir internet platformu olan 'Yetenek Kapısı'nı öğrenci ve mezunların hizmetine sunmuştur. Link adresi için Tıklayınız.

T.C. Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi, öğrenci ve mezunların nitelikli istihdamına katkı sağlamak amacıyla bir İnternet platformu olan "Yetenek Kapısı"nı öğrenci ve mezunların hizmetine sunmuştur. Kariyer Merkezleri'nin ihtiyaçlarına göre hazırlanan 'Yetenek Kapısı' platformu öğrenci/mezunların ve işverenlerin zamandan ve mekândan bağımsız şekilde sürekli iletişimde kalabilmelerini sağlayan bir kariyer platformudur.

Yetenek Kapısı aracılığı ile;
Öğrenci ve Mezunlar; profillerini oluşturup özgeçmişlerini yükleyerek işverenlere kendileri hakkında doğrudan bilgi verme imkanına sahip olurlar. Kariyer merkezleri ve/veya işverenler tarafından duyurulan kariyer fuarları / etkinlikleri ve ilgili eğitimleri inceleyebilir, başvuru yapabilirler. İşverenlerin profillerini / sundukları kariyer imkanlarını inceleyebilir, yayınlanan iş / staj ilanlarına sistem üzerinden daha etkin ulaşabilir, başvuruda bulunabilirler. 

Tüm öğrencilerimizi ve mezunlarımızı Yetenek Kapısı'na üye olmaya davet ediyoruz.