Yazılım Topluluğu İle Kariyer Gezisinde Softtech' e Misafir Olduk
26.12.2018

Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü ile Yazılım Topluluğu 21 Aralık Cuma günü kariyer gezisi düzenledi.

Gezide İş Bankası iştiraki ile 2006 yılında kurulan, İstanbul, Ankara, San Francisco’ da bulunan ofisleriyle toplam 8 lokasyonda 1000 civarında personelden oluşan profesyonel kadrosuyla bankacılık ve finans sektöründe Türkiye’ nin yerli sermayeli en büyük yazılım şirketi olan Softtech ziyaret edildi.

Firmanın Hacettepe Teknokent lokasyonunda bulunan Ankara ofisine yapılan geziye Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinden 30 öğrencimiz katıldı.

Alanlarında uzman Softtech çalışanları öğrencilerimize birimleri ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi. Kullanılan teknolojiler ve süreçler hakkında Çözüm Mimarı Sayın Mustafa Bilal Demirkan, mobil geliştirmeler hakkında Mobil Yazılım Analisti Sayın Fatih Köse, işe alım ve kariyer süreçleri hakkında Kariyer Yönetimi Müdürü Sayın Gonca Kanat tarafından yapılan sunumlar öğrencilerimizin kariyer planlama süreçlerinde yol gösterici oldu.