Atılım Üniversitesi Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü ile Yazılım Topluluğu tarafından 4-6 Mart 2019 tarihlerinde Teknolojide Atılım ve Kariyer Zirvesi düzenlendi. Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kemal Zaim Sunel Konferans Salonu' nda düzenlenen zirvede, dijitalleşmenin sektörler, meslekler ve kariyer planlama süreçleri üzerindeki etkilerini içeren konular ele alındı. Kamu, Sigorta, Medya, İnsan Kaynakları, Endüstri 4.0 ve Sağlık gibi alanlarda alanında uzman konuşmacılar ile öğrencilerimizi buluşturan zirvenin açılış konuşmasına Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Reha Denemeç de katıldı.  

 

Zirvenin ilk iki günü alanında önemli isimler öğrencilerimizi panellerle ve konuşmalarıyla dijital dönüşüm konusunda bilgilendirdi. Zirvenin son günü akademisyenlerimiz ve firma uzmanları tarafında Pyhton, Blockchain, Veri Görselleştirme Eğitimleri verilirken, üniversitemiz Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü tarafından da “Mülakat Simülasyonu” gerçekleştirildi.

 

Zirve sonunda etkinliğe katılan öğrencilerimize yapılan çekiliş sonunda sponsor firmalar tarafından tablet, eğitim seti ve kitaplar hediye edildi.