Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü, 14-17 Mart 2019 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen WIN EURASIA fuarına ARGEDA-TTO desteğiyle katıldı.  Üniversitemizden Prof. Dr. Bilgin Kaftanoğlu, ARGEDA-TTO Direktörü Doç. Dr. Yılser Devrim, MŞMM Müdürü Dr. Besim Baranoğlu, MŞMM Araştırma Mühendisi Hasan Safa Çavuşoğlu, ARGEDA-TTO Proje Geliştirme Uzmanı Sema Hüseyin, ARGEDA-TTO Tanıtım, Bilgilendirme, Eğitim Uzmanı Melis Çağla Uğurlu, Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörü Selin Tefil’ in katıldığı ve sanayinin önde gelen firmaların projelerinin sergilendiği fuarda, katılımcılar Atılım Üniversitesi standına yoğun ilgi gösterdi. Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü olarak fuara katılan firmalar ziyaret edilerek, öğrencilerimiz için staj imkanları ve sektörün yeni mezunlardan beklentileri ile ilgili görüşmeler yapıldı. Üniversitemiz Makine Mühendisliği ve İmalat Mühendisliği bölümlerinden yaklaşık 30 kişilik bir öğrenci grubu da fuara katılım sağlayarak sanayideki son teknoloji ve gelişmeleri yakından görme imkanı buldu.