Satış Mesleği ve Bir Mühendis Olarak Satışta Kariyer Semineri Gerçekleştirildi
15.05.2019

Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü olarak satış mesleğini öğrencilerimize tanıtmak adına HP Kamu Kanalı Satış Yöneticisi Alper Çayağzı' nın konuşmacı olarak katıldığı "Satış Mesleği ve Bir Mühendis Olarak Satışta Kariyer" semineri düzenlendi. Alper Çayağzı bir mühendis olarak satış mesleğinde kendisine avantaj sağlayan süreçleri ve satış mesleğine yönelmek isteyen öğrencilerimiz için kendilerini hangi noktalarda geliştirmelerinin faydalı olabileceği konusundaki görüşlerini paylaştı. Satış mesleğinde iletişim ve networkün önemine vurgu yapan Çayağzı, "Yaptığınız işin en iyisi olmasanız bile, en iyilerinden biri olmak her zaman hedefiniz olsun." diyerek çok çalışmanın ve araştırmanın başarıya giden en önemli yol olduğu konusundaki görüşlerini dile getirdi.

Etkinliğin sonunda yapılan yarışma ile bir öğrencimiz Çayağzı' nın bir çalışma gününde kendisi ile vakit geçirme ödülünü kazandı.