2019-2020 Akademik yılı güz döneminde Ortak Eğitim Programı kapsamında firmalarda çalışmalarına devam eden Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Enerji Sistemleri Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, İşletme (Türkçe&İngilizce), Grafik Tasarım ile Moda ve Tekstil Tasarımı bölümleri öğrencilerimiz bitirme sunumları ile programı tamamladılar.

Kampüste yapılan bitirme sunumlarına ilgili firma yetkilileri ve bölüm akademisyenleri katılırken, firmalarda yapılan sunumalara da akademisyenlerimiz katılım göstermiştir. Firmalar ve öğrenciler tarafından sürecin oldukça verimli geçtiği konusundaki geri bildirimler programın çok yönlü faydalarını göstermiştir. 

Program kapsamında Proven Bilişim firmasında çalışan öğrencimiz Kaan Yıldırım, firma tarafından istihdam edilmiştir. Programa dahil olan birçok öğrencimiz de firmaları tarafından yarı zamanlı ve aday mühendis programlarına kabul almıştır.