İşletme İngilizce Bölümü Öğrencileri Ortak Eğitim Ara Sunumu Gerçekleştirildi
20.01.2020

2020-2021 Akademik yılı güz döneminde Ortak Eğitim Programı kapsamında firmalarda çalışmalarına devam eden İşletme İngilizce bölümü öğrencilerimiz ara sunumlarını gerçekleştirdi.

Öğrencilerimiz kampüste gerçekleşen ara sunumlarında firmalarını tanıtarak, bu zamana kadar yapmış oldukları çalışmalardan bahsettiler. Öğrencilerimizden Melis Doğan Cook firmasında İnsan Kaynakları biriminde, Elif Ela Kaya Bemse Gıda firmasında Maliyet biriminde, Atakan Çetinkaya Styx Yazılım firmasında İş Geliştirme biriminde, Sabri Can Dönmez Pi Makina firmasında Pazarlama ve Satış biriminde, Ayça Şen ise Mia Teknoloji firmasında Uluslararası İş Geliştirme birimde Ortak Eğitim yapmaktadırlar.

Öğrencilerimizin sunumlarını dinlemek üzere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, İşletme Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Mithat Üner ve İşletme bölümü akademisyenlerimiz katılım göstermiştir.