Kariyer Planlama ve Ortak Eğitim Koordinatörlüğü tarafından organize edilen Kariyer Günleri'nin beşincisi, 18-19 Ekim 2023 tarihlerinde gerçekleşti. Öğrencilerimizin ve mezunlarımızın kariyer planlarını daha bilinçli bir şekilde oluşturmalarına, sektörel bilgi edinmelerine ve iş hayatına atılmak için alanında uzman firmalarla tanışmalarına yönelik düzenlenen bu etkinlik büyük ilgi gördü.

Katılımcı firmalar, üniversitemizde spor salonuna dönüştürülen fuar alanında öğrencilerimizin sorularını yanıtladılar ve staj ile iş başvurularını kabul ettiler. Ayrıca, etkinlikte 40 uzman firmanın katılımıyla mülakat simülasyonları ve workshoplar gibi özel etkinlikler de düzenlendi.

Kariyer Günleri organizasyonuna Atılım Kariyer Elçileri ekibi öğrencileri görevlendirildi. Tüm firma temsilcilerine ve ziyaretçilere katılımları ve katkıları için teşekkür ediyoruz.