Temel İngilizce Bölümü, 31.08.2022 Tarihli Apex Sonuçları
05.09.2022

Sevgili Öğrencilerimiz,

1. Duyurularımıza daha kolay ulaşmak ve duyurularımızı kaçırmamak için aşağıdaki Blink uygulamasını indirip Temel İngilizce Bölümü duyurularını almak istediğinizi belirtiniz.

https://www.atilim.edu.tr/tr/home/announcement/7944/atilim-blink-ile-universitenden-butun-duyurulari-ilk-sen-duy!

2. APEX sınavında başarılı olamayan öğrencilerimiz için Seviyelerine ait kitap setlerini ve mPad7’yi içeren “Dijital Öğretim Seti”ni satın almak için aşağıdaki linki tıklayınız.

https://www.atilim.edu.tr/tr/dbe/announcement/10192/temel-ingilizce-bolumu-dijital-ogretim-seti-satislari-hakkinda

3. APEX sınavında başarısız olup Temel İngilizce Bölümü’nde okuyacak öğrencilerimiz için 16.09.2022 günü saat 9:30-12:30 arası Yabancı Diller Yüksekokulu’nda oryantasyon programı yapılacaktır. Yoklama alınacaktır. Öğrencilerimizin tümünün katılımı beklenmektedir. Sınıflarımızın duyurusu bu tarihten önce bu sayfadan yapılacaktır. Lütfen duyurularımızı takip ediniz.

4. 31 Ağustos 2022 tarihinde yapılan Apex sınav sonucunuza aşağıdaki linki tıklayarak ulaşabilirsiniz. Yeni kayıtlı öğrencilerimizin aşağıdaki linkte bulunan sisteme giriş yapabilmeleri için kayıt sırasında verilen Atılım Üniversitesi eposta adreslerinin @ işaretine kadar olan kullanıcı adlarını ve şifrelerini girmeleri gerekmektedir.

https://moodle.atilim.edu.tr/grade/report/user/index.php?id=11294

İtiraz dilekçesi vermek isteyen öğrencilerimiz aşağıdaki linkde bulunan "Sınav Sonuç İtiraz" formunu doldurarak itirazlarını gerçekleştirebilirler.

 https://moodle.atilim.edu.tr/course/view.php?id=11294

Temel İngilizce Bölümü