Değerli Öğrencilerimiz,

Temel İngilizce Bölümü İngilizce Yeterlik sınavımız 15-16 Eylül 2020 tarihlerinde Atılım üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokul binasında kayıt esnasında (eski öğrencilerimiz için Moodle ile) sizlere bildirilen sınıflarda sayı, hijyen, maske ve mesafe kurallarına uyularak ve gerekli her türlü önlem alınarak yüzyüze gerçekleştirilecektir. 

Sınava maskeniz ve diğer kişisel hijyen önlemlerinizi alarak bir adet resmi resimli kimlik, kursun kalem ve silgi ile gelmeniz beklenmektedir. Ayrıca lütfen yanınızda en az 2 adet yedek maske bulundurunuz.

Covid-19 pozitif teşhisi alan öğrencilerimiz bu sınava giremezler. Bu durumdaki öğrencilerimizin Covid-19 pozitif olduklarına dair raporlarını ve durumlarını anlatan dilekçelerini  dbedilekce@atilim.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Bu durumdaki öğrencilerimize ilgili duyuru daha sonra yapılacaktır.

Covid-19 teşhisli öğrencilerimiz dışında bu sınavın telafisi olmayacaktırve bu sınava katılmayanlar Hazırlık okuluna en düşük kur olan D kurundan başlayacaktır.

Sağlıklı ve başarılı günler dileriz.