Temel İngilizce Bölümü Dönem Sonu Başarı Notlarındaki Değişiklik Hakkında
04.12.2020

Değerli Öğrencilerimiz,

Moodle Gradebook'ta notlarınızı sizlere açıklarken bu dönem bir sorun yaşadık. Bu konuda çok üzgünüz, özür dileriz.

Her dönem başarı notlarınızı sizlere açıklarken dönem sonu başarı notunuzu tüm notlarınızı puanlamaya dahil ettikten sonra sizlere görünür hale getiriyorduk. Çünkü Moodle dönem sonu başarı notlarınızı hesaplarken hesaplamaya dahil ettiği notların toplam puanını 100'lük nota çevirmektedir. Eğer ki notlara dahil edilmemiş 20 puanlık bir not varsa Moodle 80 puan üzerinden aldığınız notu 100 puana çevirmektedir. Moodle üzerinde birçok notunuz olduğundan dolayı bu dönem notları sizlere açıkladıktan sonra bazı notlarınızın sehven hesaplamaya dahil edilmemiş olduğunu farkettik ve eksik notlarınızı dönem sonu notlarınıza yansıttık. Bu nedenle bu notlar ortalamanıza dahil edildikten sonra yeni eklenen notların ağırlığına ve o notlardaki başarı durumunuza göre notlarınızda yükselme ya da düşme olmuştur. Şu anda ilan edilen notlarınız nihai notlarınızdır.

Önemli Not : Notlarınızdaki değişikliklerin gerekçesini sorduğunuz dilekçelerinize ayrıca cevap verilmeyecektir.

Notlarınızın hesaplamasını kendiniz de aşağıdaki formülleri kullanarak yapabilirsiniz.

A,B,C,D Level : (Midterm 1 * 0,2) + (Midterm 2 * 0,2) + (Quiz ortalaması * 0,2) + (Writing Quiz Ortalaması * 0,1) + Portfolio Notunuz + OHW + (Attendance Bonus * 0,05)

Prefac Level : (Story Writing * 0,2) + (Language Arts * 0,2) + (Readsten & React * 0,2) + (Presentation Skills * 0,2) + (APEX * 0,2)

İkinci çeyrekte hepinize başarılar dileriz.