8 Şubat 2021 Tarihli Apex Sınavına Girecek Öğrencilerin Dikkatine
04.02.2021

Değerli Öğrencilerimiz, 

Temel İngilizce Bölümü İngilizce Yeterlik sınavımız (APEX) 8 Şubat 2021 Pazartesi günü Atılım üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokul binasında saat 9:30’da aşağıdaki linkte sizlere bildirilen sınıflarda sayı, hijyen, maske ve mesafe kurallarına uyularak ve gerekli her türlü önlem alınarak yüz yüze gerçekleştirilecektir.  

Sınava maskeniz ve diğer kişisel hijyen önlemlerinizi alarak bir adet resmi resimli kimlik, kurşun kalem ve silgi ile gelmeniz beklenmektedir. Ayrıca lütfen yanınızda en az 2 adet yedek maske bulundurunuz. 

Hayat Eve Sığar" uygulamasını cep telefonlarınıza indirerek, HES kodları ve Hayat Eve Sığar uygulaması yüklü cep telefonunuz ile en geç 9.30'da sınav salonunda olmanız gerekmektedir. Cep telefonu yanında bulunmayan ya da Hayat Eve Sığar uygulamasını yükleyemeyen öğrencilerimiz buraya tıklayarak HES kodu nasıl alınır? bölümünden HES kodlarını edinebilirler. Hayat Eve Sığar uygulamasını yükleyemeyen öğrencilerimizin SMS ile aldıklarını HES kodunu not alması ve sınav öncesi T.C. kimlik numarası ile birlikte sınav gözetmenine vermesi gerekmektedir. “Riskli” kategorisinde olan öğrencilerimiz sınava giremeyecektir.  

Sınava gireceğiniz sınıf bilginiz için aşağıdaki linki tıklayınız: 

https://moodle.atilim.edu.tr/grade/report/user/index.php?id=9793 

Sağlıklı ve başarılı günler dileriz.