Temel İngilizce Bölümü Dersleri Hakkında Önemli Duyuru
22.09.2021

Sevgili öğrencilerimiz,

2021-2022 akademik yılında Temel İngilizce Bölümü' nde 1. çeyrek döneminde D ve B Kurları Pazartesi ve Salı günleri yüz yüze, Çarşamba ve Perşembe günleri online; C, A ve Prefac Kurları ise Pazartesi ve Salı günleri online, Çarşamba ve Perşembe günleri yüz yüze eğitim alacaklardır. Sınavlarımız yüz yüze ders günlerinde yapılacaktır. Temel İngilizce Bölümü dersleri ile ilgili her türlü bilgiye aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz. 24 Eylül 2021 tarihinde aşağıda bulunan program dahilinde online olarak, ZOOM Platformu üzerinden oryantasyon gerçekleştirilecektir. Oryantasyon programına katılım zorunludur. Derslerimiz 27 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır. Ders programımız en geç 25 Eylül 2021 tarihinde duyurulacaktır.

Not: A ve B seviyesi öğrencilerinin 24 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirmeleri gereken Kulüp kayıtları hakkındaki duyuru 23 Eylül 2021 tarihinde yapılacaktır.

Başarılar dileriz. 

Temel İngilizce Bölümü

 

Şubeniz ve Hangi Derslikte Derse Gireceğinizi Öğrenmek İçin Tıklayınız. (Açılan sayfaya Atılım kullanıcı adınız ve şifreniz ile girmeniz gerekmektedir.)