YKS EK Kontenjan Öğrencilerimizin Apex Sonuçları
12.10.2021

Sevgili öğrencilerimiz,

11.10.2021 tarihinde yapılan YKS EK Kontenjan öğrencileri Apex sınavı sonucuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu linkte bulunan Moodle sisteme giriş yapabilmeniz için kayıt sırasında verilen Atılım Üniversitesi eposta adresinizin @ işaretine kadar olan kullanıcı adınızı  ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

Moodle sistemine giriş yaptığınızda açılan sayfada APEX RESULT bölümünde başarı durumunuz ve eğer başarısız iseniz yerleştiğiniz seviye, SECTION/CLASSROOM bölümünde ise sınıfınız ve derslik numaranız bulunmaktadır.

Apex sonucunuz için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://moodle.atilim.edu.tr/grade/report/user/index.php?id=10562&userid=0

Dersleriniz 13 Ekim 2021 tarihi, Çarşamba günü saat 09.30'da başlayacak olup D ve B Kurları Pazartesi ve Salı günleri yüz yüze, Çarşamba ve Perşembe günleri online; C, A ve Prefac Kurları ise Pazartesi ve Salı günleri online, Çarşamba ve Perşembe günleri yüz yüze eğitim alacaklardır. Sınavlarımız yüz yüze ders günlerinde yapılacaktır. Temel İngilizce Bölümü dersleri ile ilgili her türlü bilgiye aşağıdaki linkleri tıklayarak ulaşabilirsiniz. Linklerde bulunan tüm duyuruları okumanız önemle rica olunur.

 Aşağıdaki linki tıklayarak Atılım Üniversitesi eposta ve şifresi ile Seviyenizin Moodle sınıfına ulaşabilirsiniz. Bu sınıflarda bulunan dosyalardan "Timetable with Zoom IDs" başlıklı dosyaya tıklarsanız seviyenizin tüm şubelerinin programına ulaşabilirsiniz. Programda kendi şubenizi bulunuz ve dersinize giren Öğretim Elemanlarınızın isimlerinin üzerine tıklarsanız girmek istediğiniz dersin Zoom bağlantısına doğrudan ulaşabilirsiniz. 

https://moodle.atilim.edu.tr/course/index.php?categoryid=414 

Online derslere katılabilmeniz için Zoom hesabınızı @student.atilim.edu.tr uzantılı email adreslerinizle oluşturmanız önemlidir. Alksi takdirde derse katılımınız sayılmayacaktır.

Apex sınav sonucuna göre B ve A seviyesine yerleşen öğrencilerimizin Kulüp Dersi Kayıtları için emre.cirkan@atilim.edu.tr adresinden Hasan Emre Çırkan hocamız ile görüşmesi rica olunur.

Hepinize Başarılar Dileriz

Temel İngilizce Bölümü sistemi ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceğiniz öğrenci kitapçığı için aşağıdaki linki tıklayınız.

2021-2022 Temel İngilizce Bölümü Öğrenci Kitapçığı