YKS 2. Ek Kontenjan Öğrencilerimizin Apex Sonuçları
05.11.2021

Sevgili öğrencilerimiz,

03.11.2021 tarihinde yapılan YKS 2. EK Kontenjan öğrencileri Apex sınavı sonucuna aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Bu linkte bulunan Moodle sisteme giriş yapabilmeniz için kayıt sırasında verilen Atılım Üniversitesi eposta adresinizin @ işaretine kadar olan kullanıcı adınızı  ve şifrenizi girmeniz gerekmektedir.

Moodle sistemine giriş yaptığınızda açılan sayfada APEX RESULT bölümünde başarı durumunuz ve eğer başarısız iseniz yerleştiğiniz seviye, bulunmaktadır.Apex sonucunuz için aşağıdaki linki tıklayınız:

https://moodle.atilim.edu.tr/grade/report/user/index.php?id=10658&userid=0

2021-2022 akademik yılı Temel İngilizce Bölümü' nde Hibrit eğitim modeli uygulanmakta olup, eğitim belirli günlerde YDYO binasında bulunan sınıflarda  ve online olarak gerçekleştirilmektedir.

Online derslerimiz Zoom yazılımı üzerinden yapılacaktır.Bu nedenle https://www.zoom.us/signup adresine giderek üniversitemizden aldığınız emailinizi ve gerçek adınızı kullanarak bir Zoom hesabı alınız. Gerçek adı ve üniversite emaili ile Zoom'a kayıt olmayan öğrencilerimiz derslerimize katılamazlar ve devam durumları geçersiz sayılır. Ayrıca derslerimize katılabilmeniz için  https://zoom.us/download adresine giderek “Zoom Client for Meetings” programını bilgisayarınıza ya da cep telefonunuzun uygulama dükkanı üzerinden indirmeniz gerekmektedir. 

Dersleriniz 29.11.2021 tarihi, sabah 09.30 'da başlayacaktır. Ders programı, sınıf listeleri ve derslik bilgileri ders başlangıç tarihi öncesi burada, "duyurular" bölümünde ilan edilecektir.

Temel İngilizce Bölümü Öğrenci Kitapçığı için Tıklayınız

Derslerimize devam etmek için edinmeniz gereken Dijital Dil Öğretim Setini Satın Almak için Tıklayınız

Hepinize başarılar dileriz

Temel İngilizce Bölümü