Son zamanlarda, Ingiliz Dili Öğretimi süreçlerinde birçok değişikliğe tanıklık ettik.Özellikle akıllı telefon teknolojileri İngilizce öğreniminde yeni yöntemler göztermektedir. En çok öne çıkanlardan birisi ise daha hızlı kavrama ve görsel destek sunan 'artırılmış/zenginleştirilmiş Gerçeklik'tir. Öğrencilerimiz için onları internet dünyasında bekleyen birçok şey var ve bizlerin de onlara bu keşifleri sağlayabilmeleri için o araçlar ve sitelerden sınıf içi ve sonrası için haberdar olmamız gerekmektedir. Bu çıkış noktasıyla, kurumumuzda 25.04.2018 tarihinde Suzan Özgelen Yılmaz'ı ağırladık. Kendisi bizlere öğrencilerin beceri ve dil yapısını kuvvetlendirecek araçlar ve websitesi önerilerinde bulundu.