Atılım Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu Temel İngilizce Bölümü'nün hazırlamış olduğu etkinlikler dizisi "Table Talks"a hoş geldiniz.

Bir masa, 6 öğrenci, denetleyici rolünde bir öğretmen ve önceden belirlenmiş, ilgi çekici konuların konuşulup tartışılabileceği teşvik edici ve rahat bir ortam!

Peki, bir "Table Talks" etkinliği nasıl olur?

Öğrencilerimiz Hazırlık Okulu'nun kafeteryasında, daha önce belirlenmiş masalarda yerlerini alırlar. Masalarda soru kartları bulunmaktadır. Soru kartları sadece soru numaraları görünecek şekilde yerleştirilmiştir. Her gruptan bir öğrenci bir soru seçip arkadaşlarına sorar. Öğrencilerimiz soru hakkındaki düşüncelerini paylaşırlar. Sonra, başka bir soru seçilir ve fikir paylaşımı devam eder.

Hepsi bu değil!

Bazı etkinliklerde konuşmaya dayalı masa oyunları da oynanacaktır.

Nasıl kayıt yapılır?

Öğrencilerimiz okulun moodle sistemi üzerinden kendi seviyelerine uygun konu başlıklarından birini seçer ve kaydolur. Seviyelere göre "Table Talks" etkinlikleri aşağıdaki şekildedir:

Pro - Pazartesi 3. Saat

A - Salı 4. Saat

B - Perşembe 4. Saat

Yer: Hazırlık okulu kafeteryası...

Hadi konuşalım!