Müfredat Etkinlikleri Birimi 2019-2020 2. Çeyrek
27.02.2020

2019-2020 akademik yılının ikinci çeyreğinde, kulüpler ve müfredat etkinlikleri, öğrencilerimizin katılımı ve gönüllü öğretim görevlilerimizin katkıları ile çalışmalarını sürdürdüler. Temel İngilizce Bölümü’nün Müfredat Etkinlikleri Birimi, öğrencilerimize ve öğretim görevlilerimize küçük hediyeler ve sertifikalar ile ikinci çeyreğin sonunda teşekkürlerini sundu. Müfredat Etkinlikleri Birimi Başkanı Hasan Emre Çırkan kulüplerin çalışmalarına Temel İngilizce Bölümü’nün gönüllü hocalarının paha biçilemez katkıları ile devam edeceğini söyledi. Müfredat Etkinlikleri Birimi bünyesinde organize edilen 3 farklı yarışma ve bir sosyal medya etkinliği var. Bu etkinlikler “Müfredat Dışı Etkinlikleri” olarak adlandırılmakta. Yarışmalar Bilgi Yarışması, Kelime Heceleme Yarışması ve Kelime Tahmin “Harf İsteme” Yarışmasıdır. “Günün Kelimesi” ise sosyal medya etkinliğidir. Sadece her bir yarışmaya katılan ve finallerde bir yer kazanan öğrenciler değil, yarışmaları ve “Günün Kelimesi” etkinliğini hazırlayan ve sunan gönüllü öğretim görevlileri de sertifikalarını Temel İngilizce Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Alper Şahin ve Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Abdullah Ertaş’ın ellerinden almışlardır.