2021-2022 Akademik yılı bahar dönemi ATACS ders kayıt programında yapılan değişiklik hakkında
01.02.2022

Sevgili Öğrencimiz,

2021-22 Akademik Yılı Bahar dönemi itibariyle  ATACS ders kayıt ekranlarında daha önce yer alan “KAYIT SEPETİNİ KAYDET” butonu kaldırılmıştır.

Ders kayıt ekranında kayıt yapılmak istenilen dersin en sağındaki kaydolma butonuna tıklandığı anda ders sepete eklenmektedir ve kontenjan otomatik olarak kullanılarak sepet kendiliğinden kayıt edilmektedir.

Daha önceden tüm derslerinizi seçerken dersi sepete ekleyip, sepete kaydet işlemini yapıncaya kadar geçen süre içinde diğer öğrenciler sizden önce kontenjanı doldurabiliyorlardı ve sepeti kaydetmenize engel olabiliyorlardı.

Şimdi dersi sepete eklediğiniz anda kontenjanı da kendinize rezerve etmiş olacaksınız.

Yeni dönemde başarılar dileriz.