Starbucks Aktivitesi 21.12.2012
21.12.2012

Gamze Hoca'yla birlikte yaptığımız Starbucks aktivitesinin fotografları ve bir öğrencinin bu aktiviteyle ilgili düşüncelerini  aşağıda bulabilirsiniz.

Eda Gürel

Starbucks ödevi verildiğinde bunun dersimiz ile alakasız olduğunu düşünmüştük,ardından sunum yapmamız gerekince konu ilgimizi çekmeye başlamıştı.Fakat okuldan çıkıp Starbucks'a gidip orada çalışan insanlarla işleri ve çalıştıkları yer üzerine konuşunca bu tüm arkadaşlarım ve benim için yaptığımız en keyifli ödev oldu ve herkes bunu severek yaptı.
Sınıf dışında okul ile alakalı bu çalışma son derece keyifli geçti,bu şekilde yapmamız gerekenleri çok daha kolay yaptık ve çok kolay öğrenmiş olduk, yani hazırladığımız projeyi yaşamış olduk.
Bunun gibi çalışmalar dersi ve öğrencileri daha iyi noktalara getirecektir,bizi görselliğinde ilerisine taşıyıp bu projeyi yaşama şansını veren öğretmenlerimize teşekkür ederiz. BURAK ASLAN ENG 111/ 09