İngilizce Konuşma Etkinliği 13.03.2013
06.03.2013

Bütün öğrencilerimizin dikkatine!

2012-2013 Bahar döneminde geçen yıl olduğu gibi, İngilizce konuşma becerilerini ilerletmek isteyen öğrenciler için bu yıl Yabancı Diller Bölümü öğretim elemanlarının yürüttüğü İngilizce Konuşma etkinliği yapılmaya devam edecektir.
Amaç Atılım Üniversitesi öğrencilerinin İngilizce konuşma becerilerini etkili biçimde kullanabilmeleri için ortamlar hazırlamaktır. 
13 Mart 2013 tarihinde başlayacak olan bu etkinlik Carşamba 13:30 - 14:20 ve Perşembe günleri 11:30-12:20 saatleri arasında Yabancı Diller Bölümü Hocası Gamze Akay tarafından uygulanacaktır.
Etkinlik yeri Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi A1 Binası, Giriş Katı Z-1015 numaralı oda olacaktır. 
Konuşma konu başlıklarını Atılım web’de, Moodle kanalıyla ve Yabancı Diller Bölümü http://ydb.atilim.edu.tr/web sayfalarında bulabilirsiniz.
Keyifli olduğu kadar etkileşimli olması planlanan bu sohbet saatlerine tüm öğrenciler, özellikle Erasmus ve çeşitli öğrenci değişim programlarına katılmayı planlayan ogrenciler, davetlidir.
Kayıt olmak için öğrencilerin cananaydın@atilim.edu.tr e-posta adresine ‘konuşma etkinliğine katılmak istiyorum’ şeklinde yazmaları, isim ve iletişim bilgilerini bırakmaları gerekmektedir.
 
Feride Güven
Yabancı Diller Bölümü Başkanı