Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri - 2016 Yılı Temel Tasarım Çalıştayı
07.03.2016

Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri - 2016 Yılı Temel Tasarım Çalıştayı

İlki 2014 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde gerçekleştirilen, Ankara’da bulunan Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri arasında her yıl dönüşümlü olarak düzenlenmesi planlanan Temel Tasarım Çalıştaylarının 7 Mart 2016 tarihinde yapılacak 3. Temel Tasarım Çalıştayı’na bu yıl Atılım Üniversitesi ev sahipliği yapmaktadır.

Çalıştaya Atılım Üniversitesi , Gazi Üniversitesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümleri 1. Sınıf öğrenci ve öğretim elemanları katılım sağlayacaktır. Çalıştay sonunda çıkan ürünler Çalıştayı takip eden günlerde Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi sergi alanında sergilenecektir.