Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 2015-2016 Güz Dönemi Çalışmaları Sergisi
01.03.2016

Atılım Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü 2015-2016 Güz Dönemi Çalışmalarını Sergilemeye Başladı

1 Mart 2016 tarihinde Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü, Atılım Üniversitesi Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi alanında bir sergi açarak Üniversite öğrenci ve öğretim elemanlarına bölüm çalışmalarının tanıtımını yaptı. Sergi 10 Mart 2016 tarihine kadar açık kalacaktır. Sergi açılışında Atılım Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Yalçın Zaim, Rektör Yrd. Prof. Dr. Hasan Akay’ın katılımları ile GSTMF Dekanı Prof. Dr. Sevgi Lökçe ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tanju Gültekin birer konuşma yapmış ve günümüzde inovasyon ve tasarımın ne kadar önemli bir yer aldığını vurgulamışlardır.

Sergide bölümde öğrenim gören tüm öğrencilerin projelerinden örnekler görmek mümkündür.