PTR 399 YAZ UYGULAMASI I DUYURUSU (DÖNEM II ÖĞRENCİLERİ İÇİN)
13.04.2021

ATILIM ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ

FİZYOTERAPİ VE REHABİLİTASYON BÖLÜMÜ

PTR 399 YAZ UYGULAMASI I

DÖNEM II DUYURUSU

Bölümümüz Dönem II Yaz Stajı 2020 – 2021 Yaz Döneminde gerçekleşecektir.

Dönem II Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Zorunlu Stajı Medicana Hastanesinde yapılacaktır.

2020 - 2021 yaz stajı döneminde Bölümümüzde staj yapmak isteyen öğrencilerin aşağıdaki konuları gözden geçirerek bölüm başkalığı ve staj komisyonu başkanına gerekli belgeleri ve eksiksiz olarak iletmeleri gerekmektedir.

1. Staj dönemi 4 haftadır. Toplam 20 iş günü staj yapılması zorunludur.

2. Staj dönemi; 1. Staj Grubu için 26.07.2021 – 20.08.2021 , 2. Staj Grubu için 23.08.2021 – 17.09.2021 tarihleri arasındadır.

3. Yaz okulu alacak öğrencilerin staj takvimini dikkate alarak bilgi vermeleri önemlidir.

4. Staj süresince öğrenciler kendi bölümlerinin staj kıyafetini giymeleri ve yaka kartlarını takmaları zorunludur.

5. Öğrenciler bölümüz staj yönergesine tabii olacaklarından ilgili koşullara uygunluklarını bölümümüz staj yönergesini okuyarak kontrol etmelidirler.

6. Yukarıdaki bilgilendirme ve güncel duyurular bölümümüz web sayfasında yayınlanacaktır.

Dr. Öğr. Üyesi Naime Uluğ                                                                 Prof. Dr. Hülya Arıkan

Staj Koordinatörü                                                                                  Bölüm Başkanı

NOT:  PTR 399 Yaz Uygulaması I dersinin önkoşulu olan dersler:

1.  PTR 203 - Temel Ölçme ve Değerlendirme

2. PTR 204 - Temel Egzersiz Uygulamaları

Öğrencilerin belirtilen dersleri almış ve başarı ile tamamlamış olmaları gerekmektedir.