Beyaz Önlük Giyme ve Onur/Yüksekonur Belge Takdimi Töreni - Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü
18.04.2019

Beyaz Önlük Giyme ve Onur/Yüksekonur Belge Takdimi Töreni

11 Nisan tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültemizin kıymetli öğrencilerinin mesleğe attıkları ilk adımı temsil eden Beyaz Önlük Giyme Töreni'ni gerçekleştirdik. Dönem sonu akademik başarılarına göre fakülte birincimiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencimize ve onur/yüksek onur öğrencilerimize belgelerini takdim ettik.

Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ ve Sayın Dekanımız Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, törene katılan öğrencilerimize ve kıymetli ailelerine önemli mesajlar verdiler.

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerimize beyaz önlüklerini, Bölüm Başkanımız Dr. Öğr. Üyesi Naime Uluğ, Değerli Hocalarımız Prof. Dr. Hülya Arıkan ve Doç. Dr. Erden Kılıç, Araştırma Görevlilerimiz Cansu Aktaş ve İlkem Güzel giydirdi.