Bölüm Öğrenci Temsilciliği Seçimleri
09.12.2020

Bölüm Öğrenci Temsilcisi seçimleri:

Fakülteler tarafından her bölüme ait bölüm öğrenci temsilcisi adaylarının listesi Öğrenci Dekanlığına gönderilecektir. Öğrenci İşleri Direktörlüğü’nce her bölüme ait seçim anketi (Türkçe/ İngilizce) oluşturulacaktır.

Bölüm Öğrenci Temsilcisi seçimleri ATACS üzerinden çevrim içi (online) olarak 15 Aralık 2020 günü saat: 23:59 ile 16 Aralık 2020 günü saat:23:59 arasında açılan seçim anketi üzerinden yapılacaktır. Öğrenciler kendi bölümlerine ait öğrenci temsilcisi seçimlerini aşağıda verilen açıklamalı ekran görüntülerinde gösterildiği şekilde yapabileceklerdir.

Öğrenciler kendilerine bildirilen online bağlantı bilgileriyle giriş yaparak temsilci adayları için oy kullanırlar. Her öğrencinin 1 kez oy kullanması mümkündür.

Oy kullanma işlemini takiben sistem kapatıldıktan sonra, her Bölüm için kullanılan oylama sonuçları Öğrenci Dekanlığı tarafından Fakülte Dekanlıkları /Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Müdürlüklerine 17 Aralık 2020 günü 12:00’den sonra iletilecektir.

Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Seçim Kurullarınca Yönerge hükümlerine uygun olarak Bölüm Temsilcileri listesi oluşturularak Dekanlık/Müdürlükler tarafından, Bölüm Temsilcileri listesi bu kez Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisinin seçilmesi için Öğrenci Dekanlığına iletilir.

Fakülte/Yüksekokul/MYO Öğrenci Temsilciliği seçimleri:
Tüm Bölüm Temsilcilerine, Fakülte/Yüksekokul/Meslek Yüksekokulu Öğrenci Temsilcisinin seçilmesi için yapılacak oylama yöntemini açıklayan bilgilendirme….@student.atilim.edu.tr adresine mail ile iletilecektir.