"Elazığ Depremi" Hakkında Sunum
25.02.2020

Atılım Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Halit Cenan MERTOL, Prof. Dr. Tolga AKIŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Gökhan TUNÇ'un konuşmacı olarak katıldığı “24.01.2020 Elazığ Depremi" sunumu 21 Şubat 2020 Cuma günü 13:30 ila 15:30 arasında Kemal Zaim Sunel Konferans Salonu’nda gerçekleştirilmiştir. Sunumun ardından, deprem bölgesinde afet yönetimi ve bina güvenliği konularında çalışmalar yapan öğrencimiz Muhammed Talha Büyük ve Mustafa Paşa Mahallesi’ndeki (Elazığ) kurtarma çalışmalarına katılan AKUT gönüllüsü Kaan Özen Beceren deneyimlerini paylaşmışlardır. Etkinliğin son bölümünde izleyicilerden gelen deprem, bina güvenliği ve can kayıplarının engellenmesi için yapılması gerekenler ile ilgili sorular öğretim üyelerimiz tarafından cevaplanmıştır.