Atılım Racing
18.07.2022

Mühendislik Fakültemiz “Atılım Racing” yarışma topluluğu 19-24 Temmuz 2022 tarihleri arasında İzmit Körfez Yarış Pisti’nde düzenlenecek olan 18. TÜBİTAK Efficiency Challenge elektrikli araç yarışmasına katılmak üzere hazırlıklarını tamamladı.

7 Temmuz’da Atılım Üniversitesi İncek kampüsümüzde Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılser Devrim, Dekan yardımcısı Prof. Dr. Belgin İşgör ve Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasan Akay’a ilk tanıtım ve sürüş denemeleri yapılan elektrikli otomobilimiz “ATEV’22” izleyicilerin beğenilerini kazanmıştır.

ATEV’22’nin tasarımı ve üretimi Prof. Dr. Hasan Akay, Dr. Öğretim Üyesi Ramin Barzegar,  Araş .Gör. Ozan Tekin, Araş. Gör. Vadi Su Yılmaz ve Araş. Gör. Emre Çerçi’nin akademik danışmalıklarında Otomotiv Müh., Elektrik Elektronik Müh., Bilgisayar Müh. ve Mekatronik Müh. bölümleri öğrencilerimizden oluşan Atılım Racing topluluğu tarafından gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimiz: Özgür Akdeniz, Mert Alpar, İsmail Utku Horozoğlu, Hüseyin Emin Kart, Haydar Yiğit Gülcihan, Müge Erdoğan, Oğuzhan Parlak, Selahattin Can Becerikli, Mustafa Bahadır Bayram, Hatice Erdoğan, Seyit Cem Yılmaz, Furkan İzgi, Eray Batımor, Berkay Kara, Mert Çağrı Bayrak, Efe Akdoğan, Gökçer Erol.

Mühendislik Fakültesi Atılım Racing topluluğumuza TÜBİTAK Efficiency Challenge elektrikli araç yarışmasında başarılar diliyoruz.