Atılım Üniversitesi Mobil Eğitim Projesi
12.09.2022

Mühendislik Fakültesi ve ARGEDA-TTO Direktörlüğü katkılarıyla “mPAD Projeleri Lansman Toplantısı” düzenlendi. Mühendislik Fakültemiz Endüstri Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği ve Yazılım Mühendisliği Bölümleri öğretim üyelerimiz Atılım Üniversitesi İç Destek Programları kapsamında yürüttükleri projeleri ile "Atılım Üniversitesi Mobil Eğitim Projesinin" bir bileşeni olan mPAD tablet ile entegre çalışabilecek Üniversitemize özgü yazılımlar geliştirmiştir.
 
Lansman Toplantısında Mühendislik Fakültesi Dekanımız Sayın Prof. Dr. Yılser Devrim, Araştırmadan Sorumlu Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serkan Eryılmaz ve Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ’un konuşmalarının ardından Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serkan Eryılmaz tarafından hazırlanan yazılımlarının tanıtımları yapılmıştır.
 
“mPAD Projeleri Destek Programı” kapsamında projelerini gerçekleştiren proje yürütücüsü öğretim üyelerimiz Dr. Öğretim Üyesi Fatma Yerlikaya, Doç. Dr. Sacip Toker ve Dr. Öğretim Üyesi Erhan Gökçay ile projelerde emeği geçen herkese teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.