21. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresi
13.10.2022

Mühendislik Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü yine Metalurji Dünyasının Buluşma Noktasındaydı.

2010 yılından bu yana Üniversitemizi temsil ettiğimiz standımızla Ankiros Fuarında ve 21. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresindeydik. 5 Ekim 2022 tarihindeki açılış töreni ve kokteyl ile başlayan ve 6-8 Ekim 2022 tarihlerinde gerçekleşen konferans ve fuarda Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ender Keskinkılıç ve Bölüm Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. Erkan Konca yer alırken, Bölümümüz öğrencilerinden İlknur Özbayrak, Cemre Bakır, Mehmet Ali Erdaş, Batuhan Aylan, Eylül Sağbaş ve Cansel Abacı standımızda görevli olarak çalıştılar. Ayrıca, Çelik Sempozyumu Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ender Keskinkılıç Çelik Sempozyumunun 2. Oturumunda Oturum Başkanı olarak görev yaptı.

22. Uluslararası Metalurji ve Malzeme Kongresinin 2024’te yapılması planlanıyor.