Savunma Sanayide Anten Uygulamaları
20.01.2023

Atılım Üniversitesi Elektrik Elektronik Topluluğu tarafından 12.12.2022 tarihinde düzenlenen “Savunma Sanayide Anten Uygulamaları” konferansı başarıyla gerçekleştirildi.

Konferansın ilk oturumunda öğrenci arkadaşlarımız proje sunumlarını yaptılar. Sunulan projeler;

-Meme Kanserinin Erken Tanısı İçin 5G Milimetrik Dalga Bandında Anten Tasarımı (Gaye Nur Akküp , Ekrem Bora , Seray Tekin

-Hava Platformlarına Yönelik Ultra Yüksek Frekans Bandında Çalışan Dipol Anten Tasarımı (Batuhan Ergin ve Deniz Doran Alkım)

-GPS uygulamaları için Çift Bant Uyumlu Slot Yüklemeli Mikroşerit Yama Anteni ( Maaz Ali Awan, Enes Civelek)

Konferansın ikinci oturumunda ise konuklar anten uygulamaları hakkında seminerler verdi. Değerli konuklarımız sayın Umut Bulus , Mesut Doğan , Ali Ziya Özer , Alper Ünal ve Fahrettin Tural ‘a verdikleri seminerler için teşekkür ederiz.

Savunma Sanayide Anten Uygulamaları konferansının gerçekleşmesini mümkün kılan bölüm başkanımız Ozgur Doruk , sayın hocalarımız Elif AYDIN ve Çağlayan DURLU ya teşekkür ederiz.