Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi
20.01.2023

Fakültemiz tarafından düzenlenen "Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi" ile Mühendislik disiplinlerinde lisans veya lisansüstü eğitimlerine devam etmekte olan öğrencilerin yapmış oldukları araştırmalarda elde etmiş oldukları çıktıların sunulması için bilimsel bir ortam oluşturulması amaçlanmaktadır.
Kongrede öğrenci sunumlarının yanı sıra hem akademiden hem de sektörden davetli konuşmacılar yer alacak olup bilim insanı adayı olan öğrenciler deneyimli araştırmacılar ile bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunacaktır.
Atılım Üniversitesi ev sahipliğinde 27-28 Nisan 2023 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi’ne katılım ve desteklerinizden onur ve mutluluk duyarız.