Mühendislik Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.
03.03.2023

Mühendislik Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Mühendislik Fakültesi Akademik Genel Kurul Toplantısı 01.03.2023 tarihinde Mühendislik Fakültesi Kemal Zaim Konferans Salonunda Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Yılmaz Kaptan, Prof. Dr. Serkan Eryılmaz’ın katılımları ile gerçekleştirildi.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yılser Devrim Mühendislik Fakültesinde yürütülen eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri hakkında bilgiler verdi ve Mühendislik Fakültesinin nitelikli Ar-Ge faaliyetlerine öncülük ettiğini belirtti.

Akademik Kurul Toplantısında konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Yıldırım Üçtuğ Mühendislik Fakültesinin başarısının devamı konusunda dilek ve temennilerde bulunarak akademik ve idari konular hakkında Öğretim Elemanlarını bilgilendirdi.

Mühendislik Fakültesi Akademik Kurulu öğretim elemanlarımızın soru, öneri ve iyi dilekleri ile başarılı bir şekilde tamamlandı.