Atılım Racing
27.04.2023

24-29 Nisan 2023 tarihleri arasında Gebze/Kocaeli'de (TÜBİTAK MAM Kampüsü) "TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda Üniversitemizi temsil edecek Mühendislik Fakültemiz “Atılım Racing” yarışma topluluğu hazırlıklarını tamamladı.

Atılım Üniversitesi İncek kampüsümüzde Mühendislik Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Yılser Devrim, Dekan yardımcımız Doç. Dr. Uğur Baç ve Otomotiv Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Hasan Akay’a ilk tanıtımı yapılan elektrikli otomobilimiz “ATEV” izleyicilerin beğenilerini kazanmıştır.

ATEV’nin tasarımı ve üretimi Prof. Dr. Hasan Akay, Dr. Öğretim Üyesi Ramin Barzegar, Prof. Dr. Reşat Özgür Doruk ve Dr. Öğretim Üyesi Ali Amini, Araş. Görevlisi Ozan Tekin ve Araş. Görevlisi Emre Çerçi akademik danışmalıklarında Otomotiv Müh., Elektrik Elektronik Müh., Makine Müh. ve Mekatronik Müh. Bölümlerimiz öğrencilerimizden oluşan Atılım Racing topluluğu tarafından gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerimiz: Hüseyin Emin Kart, Haydar Yiğit Gülcihan, Seyit Cem Yılmaz, Yunus Sühan Ücüretci, Ahmet Bal, Cemal Emre Hokkaömeroğlu, Mustafa Erol, Yiğit Erdem, Berkay İndere, Cemal Arda Hoysaloğlu, Sueda Saygılı, Oğuzhan Şahin, Gökçer Erol, Furkan Kart, Mert Efe Can, Sueda Saygılı, Fatih Korkmaz, Umut Berke Haktanır, Umut Nazlıer, Ali Ulaş Alpay, Yemliha Güler, Kemal Berk Çamalan.

Mühendislik Fakültesi Atılım Racing topluluğumuza TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışmasında başarılar diliyoruz.