TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları ziyareti
03.05.2023

TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda Üniversitemizi temsil eden Mühendislik Fakültemiz “Atılım Racing” yarışma topluluğunu Rektör Yardımcımız Sayın Prof. Dr. Serkan Eryılmaz, Dekanımız Prof.Dr. Yılser Devrim, Dekan Yardımcılarımız Prof. Dr. Belgin İşgör ve Doç. Dr. Uğur Baç TÜBİTAK MAM Gebze Kampüsü TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları'nda ziyaret etti.

Dr. Öğretim Üyesi Ramin Barzegar danışmanlığında ve Araş. Görevlisi Ozan Tekin’in takım kaptanlığında tüm değerlendirmeleri başarı ile tamamlayan takımımızı tebrik ediyor ve emeği geçen tüm hocalarımız ile öğrencilerimize bizleri gururlandırdıkları ve Üniversitemizi başarı ile temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.