Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi
16.05.2023

Atılım Üniversitesi Mühendislik Fakültesi ev sahipliğinde 11-12 Mayıs 2023 tarihlerinde bu yıl ilki gerçekleştirilen Atılım Üniversitesi Mühendislik Bilimleri ve Araştırmaları Öğrenci Kongresi başarı ile tamamlanmıştır. Kongre süresince 24 oturumda toplam 104 bildiri sunulmuş, lisans ve lisansüstü öğrenci sunumlarının yanı sıra hem akademiden hem de sektörden davetli konuşmacılar yer almıştır.

Kongre kapsamında davetli konuşmacı olarak katkı veren Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Sn. Prof. Dr. Serkan Eryılmaz’a; TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Grup Koordinatörü Dr. Metin Demirsoy’a; Cumhurbaşkanlığı Bilim, Teknoloji ve Yenilik Politikaları Kurul Üyesi Sn. Dr. Osman Coşkun’a; TUSAŞ Ar-Ge ve Teknoloji Direktörü Sn. Prof. Dr. Erdal Çelik’e, kongremizin başarı ile gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese ve kongremize katkı veren akademisyen ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi sunarız.