Fakültemiz Yazılım ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümleri öğrencilerimizin büyük başarısı
07.08.2023

Türkiye Bilişim Derneği Ankara Şubesi tarafından düzenlenen “Genç Beyinler Yeni Fikirler-Ankara” yarışmasında Fakültemiz Yazılım Mühendisliği ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerimizin yer aldığı ECE-VR proje grubu Sektörel Çözümler kategorisinde birincilik ödülü aldı.

2 Haziran 2023 tarihinde gerçekleşen Genç Beyinler Yeni Fikirler-Ankara yarışmasına 9 üniversiteden 61 proje katılmıştır.

Fakültemiz Yazılım Mühendisliği öğretim üyemiz Prof. Dr. Nergiz Cagiltay danışmanlığında çalışmalarını tamamlayan öğrencilerimiz Bilge Kağan PAMUK (Yazılım Müh. Bölümü), Yunus Emre CETIN (Yazılım Müh. Bölümü), Fercan KAPISUZ (Yazılım Müh. Bölümü), İhsan Berk OZCAN (Yazılım Müh. Bölümü) ve Berk ORHAN (Bilgisayar Müh. Bölümü)’ı tebrik ediyor ve danışman hocamız ile öğrencilerimize bizleri gururlandırdıkları ve Üniversitemizi başarı ile temsil ettikleri için teşekkür ediyoruz.