Atılım'da Girişimcilik ve İnovasyon
19.03.2019

Atılım Üniversitesi Girişimcilik ve İnovasyon Topluluğu 15 Mart 2019 Cuma saat 10:00 ile 16:45 arasında “E&I TALKS” adlı bir etkinlik düzenlemiştir.

İlk oturum, Viveka Kurucu Ortağı Emin Okutan’la başlamıştır. İkinci oturumda, YE-RO Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Yılmaz, üçüncü oturumda Zorlu Maden Grubu CEO’su Orhan Yılmaz, dördüncü oturumda Kocatepe Kahve ve Kar-pet Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Yıldırım, son oturumda ise UGİSAD(Uluslararası Girişimci İş Adamları Derneği) Başkanı Demirhan Daştan ve ABG Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kemal Güner katılım sağlamıştır.

Etkinlik süresi boyunca çeşitli çekilişler yapılarak öğrencilere hediyeler dağıltılmıştır. Kocatepe Kahve Evi ikram ettiği kahvelerle, Ankara Kalkınma Ajansı ise stant açarak etkinliğe katkıda bulunmuşlardır.