GRAFİK TASARIMI BÖLÜMÜ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN BAŞARISI
26.11.2014

Bu yıl 7. si düzenlenen ve temanın  “DESIGN FOR PEACE - BARIŞ İÇİN TASARLA” olarak belirlendiği Skopje uluslararası öğrenci poster yarışmasında Grafik Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencilerinden Cihan Şengül, Gamze Bal, Merve Tunçel, Yiğitcan Işılak, Ayşe Mermer ve Şafak Gün finalistler arasına girmeyi başardı.

Öğretim Görevlisi Evren Tural’ın vermekte olduğu GRT 401 Grafik Tasarım III dersi kapsamında bu dönem sosyal konulu posterler çalışan öğrencilerimizin katıldığı 3. uluslararası yarışma olan Skopje İnternational’ a bu sene tüm dünyadan 43 ülkeden 2023 katılım gerçekleşti. Yarışmada Grafik Tasarımı Bölümü öğrencilerimizden 6’sı ilk elemeyi geçerek 100 finalist yarışmacı arasına girerek büyük bir başarı elde ettiler. Kendilerini kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

 

Yarışmanın final elemesi 30 Kasım’da yapılacak ve sergileme alan öğrenciler bu tarihte duyurulacaktır. Kazanan iki afiş ise 5 Ocak’da ilan edilecektir. Ayrıca, öğrencilerimizin bu dönem hazırladıkları bütün posterlerden oluşturulan bir sergi de 22-31 Aralık tarihleri arasında Güzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Sergi Salonu’nda gezilebilir.

Ayrıntılı bilgi için:

https://infogr.am/design4peace-3842