KOLLEKTİF - Özgün Baskı I Dersi Dönem Sonu Ürünleri Sergisi
17.02.2022

Grafik Tasarımı Bölümü, Özgün Baskı I dersi kapsamında, güz dönemi boyunca yürütülen atölyelerle baskıları gerçekleştirilen kollektif ürünler izleyicisiyle buluşuyor.

Her birinin farklı öğrenciler tarafından oyulduğu ve birleştiğinde tek bir eseri meydana getirecek şekilde hazırlan kalıplar büyük yekpare kağıt yüzeylere basıldı.

Linol baskı tekniği kullanılarak oluşturulan 2 reprodüksiyon(Nuri İyem/Göç-David Hockney/A visit with Christopher and Don) ve "Existentia" isimli özgün eser, 23 öğrencinin emeğiyle Güzel Sanatlar Fakültesi Fuaye alanında sergilenecek.

Atölye yürütücülüğünü Dr. Öğretim Üyesi Evren Tural'ın, Atölye Asistanlığını ise Araş. Gör. Doğu Gündoğdu'nun üstlendiği "KOLLEKTİF" in açılışı 17 Şubat 2022 Perşembe günü saat 13:00' da gerçekleşecek ve bir ay boyunca ziyarete açık kalacak.